Nieuw & uniek vakantiepark in Roemenië


De naam is nog niet bekend, maar één ding is zeker! Komend jaar (doelstelling Q1 2022) wordt er gestart met de bouw van een uniek vakantiepark in Roemenië, wat resulteert in circa circa 300 hoogwaardige, luxe vakantiewoningen en hotelfaciliteiten. Zowel de verhuur als het beheer wordt verzorgd door ResortNet, één van de labels van de BungalowNet Group.

Het nieuwe vakantiepark, met recreatiewoningen die stuk voor stuk duurzaam worden gebouwd met respect voor de omgeving, ligt in een prachtig natuurgebied aan een rivier in het zuidoosten van Transsylvanië aan de voet van de Zuidelijke Karpaten. Het park is het hele jaar door dé ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de magische natuur en bezienswaardigheden zoals de historische stad Brașov en het sprookjesachtige Kasteel Bran (bekend van Dracula).

In de buurt van het vakantiepark ligt ook een prachtig skigebied met afdalingen die uitdagend zijn voor zowel beginnende als ervaren skiërs en snowboarders. De hoofdstad Boekarest ligt op circa twee uur rijden.