Met Resortnet events... is alles mogelijk!

 

Zoek niet verder naar een unieke locatie voor uw volgende evenement, van bedrijfsfeesten, vergaderingen tot bruiloften. U kunt zelfs een van de mooiste dagstranden van Nederland huren voor uw eigen evenement.

Wacht niet langer en neem contact met ons op! Samen creëren we een onvergetelijke ervaring!

 

Intro

Wij zijn gespecialiseerd in Event planning, onderdeel van de BungalowNet Groep (B2B Group) en bedienen exclusieve vakantieparken door heel Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Met een full-service bedrijfsevenement heeft u de unieke mogelijkheid om uw verhaal te delen met medewerkers, klanten en relaties. Wij vertalen daarom uw verhaal in een inspirerende beleving aan de hand van unieke locaties en sfeer! Samen creëren we een beleving die de relatie met uw organisatie verder versterkt en de gasten bijblijft als een waardevolle herinnering.

Door het leveren van volledig op maat gemaakte meerdaagse oplossingen op een unieke locatie waar alles aan bod komt: vergaderen, teambuilding, borrel/feestavond, catering en overnachting, vinden wij manieren om uw evenement zo goed mogelijk te organiseren. Wij staan voor een uitstekende verzorging van een evenement waarbij de klant centraal staat en waarbij vooraf bepaalde bedrijfsdoelstellingen van het evenement worden behaald!

Waarom zijn wij zo uniek? 

Ons ervaren team zal een creatieve en betrouwbare partner zijn in het beheren van deze evenementen voor u, ongeacht de grootte of locatie die u wenst te kiezen. Over het algemeen zoeken mensen een locatie, wij hebben deze al met alle voorzieningen en faciliteiten op één plek, tot uw beschikking.

Ons doel is om een volledige service te bieden, of het nu gaat om een grootschalig of klein evenement, met alles wat u nodig heeft: prachtige locatie en accommodatie, geweldige faciliteiten, retraite, culinaire ervaringen, ontspanning, avontuur en sportieve activiteiten.

Hoofddoel is altijd om gasten te verrassen door een ervaring te bieden die hun verwachtingen ver overtreft. Wij denken graag met u mee over een bijzondere invulling van het evenement, bieden ondersteuning bij de organisatie van begin tot eind en staan voor u klaar bij het bezoek zelf!

In de schijnwerpers

Een prachtig vakantiepark gelegen op een toplocatie

Parc Maasresidence Thorn is een van de weinige vakantieparken met grote steden en natuurgebieden direct in de achtertuin, gelegen in Nederland, naast België en Duitsland. Een vakantiebestemming op korte afstand van een hele internationale mix van natuur, kunst, cultuur en het Bourgondische leven. Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Limburgse recreatiegebied, omgeven door de veelzijdige Maasplassen en prachtige natuur. U kunt diverse activiteiten ondernemen zoals zeilen, fietsen en wandelroutes. Of u hier nu een nacht of een langere vakantie wilt doorbrengen, u kunt kiezen uit luxe villa's in diverse afmetingen of havenappartementen met prachtig uitzicht over de boulevard, de jachthaven en het strand. Met een breed scala aan faciliteiten zoals een gezellig restaurant, bootverhuur, een overdekt zwembad en een eigen Kids Club heeft het park echt voor ieder wat wils. Het is de perfecte locatie voor zakenreizigers; voor conferenties, evenementen en bedrijfsretraites, met de hulp van onze evenementenorganisator. Een geweldige locatie wacht op u, in een historisch gebouw, op loopafstand van het park. In Parc Maasresidence Thorn is alles mogelijk!

Neem contact op met:

Resortnet Events
Meers 30
6017 80 Thorn