Vakantiepark in Roemenië

Volgend jaar, in het eerste kwartaal van 2022, start de bouw van een uniek vakantiepark in Roemenië, wat resulteert in circa 300 hoogwaardige, luxe vakantiewoningen en hotelfaciliteiten.

Zowel de verhuur als het beheer wordt verzorgd door ResortNet, één van de labels van de BungalowNet Group. Het nieuwe vakantiepark, met recreatiewoningen die stuk voor stuk duurzaam worden gebouwd met respect voor de omgeving, ligt in een prachtig natuurgebied aan een rivier in het zuidoosten van Transsylvanië aan de voet van de Zuidelijke Karpaten.

  • Het park is het hele jaar door dé ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de magische natuur en bezienswaardigheden zoals de historische stad Brașov en het sprookjesachtige Kasteel Bran (bekend van Dracula).
  • In de buurt van het vakantiepark ligt een prachtig skigebied met afdalingen die uitdagend zijn voor zowel beginnende als ervaren skiërs en snowboarders.
  • De hoofdstad Boekarest ligt op circa twee uur rijden.

Domaine La Sapinière

Op 500 meter hoogte, gelegen tussen de uitlopers van de Ardennen, ligt het prachtige vakantiepark...

Lees meer

Vallée Les Etoiles

Vallée Les Etoiles is de Parel van de Belgische Ardennen op de grens met Frankrijk en is gelegen op slechts 300 km vanuit Utrecht.

Lees meer

Bergvliet Villa’s

Gelegen op een prachtig landgoed in de Oosterhoutse bossen, ligt het unieke resort Bergvliet Villa's...

Lees meer

Waterdorp Burdaard

Op een schitterende locatie – direct aan het water – ligt dit spiksplinternieuwe kleinschalig...

Lees meer

Maasresidence Thorn

Maasresidence Thorn omvat ca. 270 recreatiewoningen en 60 havenappartementen, alsmede diverse park- en algemene...

Lees meer