Vallée Les Etoiles

Vallée Les Etoiles is de Parel van de Belgische Ardennen op de grens met Frankrijk en ligt op slechts 300 km van Utrecht. Het park ligt tegen een van de hellingen van de Maas en biedt voor jong en oud en in alle jaargetijden vakantieplezier.

  • U verblijft in comfortabele bungalows voorzien van eigentijds comfort.
  • U kunt vanaf het park schitterende wandelingen of fietstochten maken.
  • Voor de sportievelingen zijn er in de directe omgeving legio mogelijkheden voor sportief avontuur zoals survival, kajakken en klimmen.
  • De omgeving ontdekken met z’n vele kastelen en heuvellandschappen is een aanrader. Maar vergeet ook een boottocht op de Maas niet. Kortom, er zijn vele (inspannings)mogelijkheden.
  • Na een ontspannende vakantiedag geniet u op het panoramaterras van een Belgisch biertje terwijl de kinderen een duik in het overdekte zwembad nemen, of deelnemen aan de vele activiteiten van het animatieteam.
  • Na al die activiteiten geniet u van de streekspecialiteiten in ons restaurant La Bonne Heure, een absolute aanrader en een mooie afsluiting van een vakantiedag.

Meer rendement na overname vakantiepark Les Etoiles

www.parclesetoiles.com

Vanaf het eerste moment hebben we de potentie van het vakantiepark Vallée Les Etoiles gezien. Na de overname in 2018 hebben we als ResortNet eerst een strategische analyse gemaakt met betrekking tot de exploitatie, verhuur en doelgroepanalyse. Aan de hand hiervan zijn wij met het team doelgericht (gastgericht) van start gegaan en hebben we het ResortNet Management Systeem geïmplementeerd. Dit resulteerde na een jaar al in een stijging van het aantal boekingen en wellicht belangrijker: meer omzet, marge en klanttevredenheid. Omdat het personeel van Vallée Les Etoiles binnen onze organisatie werkzaam is, zoals het receptie-, horeca-, onderhoudspersoneel en housekeeping, gebruiken wij deze locatie ook als trainingscentrum voor onze klanten van ResortNet. Hier trainen we de praktijk en zorgen we dat het personeel van onze klanten goed getraind aan de slag kan op basis van onder andere het ResortNet Management Systeem. En de belangrijkste USP van het succes? Het park onder eigen naam (brand) in de markt positioneren. Dit geeft duidelijkheid en verheldering bij het zoeken en boeken.

Domaine La Sapinière

Op 500 meter hoogte, gelegen tussen de uitlopers van de Ardennen, ligt het prachtige vakantiepark...

Lees meer

Grafschaft Bentheim

Tussen de pittoreske dorpjes en glooiende velden van Nordrhein-Westfalen ligt Ferienpark Grafschaft Bentheim...

Lees meer

Bergvliet Villa’s

Gelegen op een prachtig landgoed in de Oosterhoutse bossen, ligt het unieke resort Bergvliet Villa's...

Lees meer

Waterdorp Burdaard

Op een schitterende locatie – direct aan het water – ligt dit spiksplinternieuwe kleinschalig...

Lees meer

Maasresidence Thorn

Maasresidence Thorn omvat ca. 270 recreatiewoningen en 60 havenappartementen, alsmede diverse park- en algemene...

Lees meer