Verhuur

 

Kiezen voor ResortNet als verhuur partij betekent een all-inclusive concept waar het resultaat uiteindelijk telt. Verhuur resultaat is altijd een gevolg van kwaliteit, service en goed beleid. Door onze complete dienstverlening standaard aan te bieden aan onze Premium parken, aandacht te geven voor training en opleiding en te faciliteren in een vooruitlopend Property Management Systeem wordt altijd het maximale bereikt.
Onze missie is uw succes. Uw gast met u verbinden, dat gebeurt niet door grote merken maar middels het uitlichten en verbeteren van uw identiteit en locatie. Om dit doel optimaal te bereiken werken wij allround met uw samen. Door het focus voor uw team en uw gasten, verbeteren van kwaliteit en beleving wordt uw eigen identiteit versterkt en verbonden met uw doelgroep.
De beste verhuurresultaten zult u altijd halen met ResortNet. Dat komt doordat onze exclusieve aandacht en focus uitgaat naar onze Premium locaties met specialisten uit de markt. Verder hebben wij alle noodzakelijke bouwstenen in huis, zoals een eigen IT, Marketing, Operational Team, meertalige klantenservice en het meer dan 80-koppige team van de BungalowNet Group om dit alles te realiseren. Ook de ruim 200 aangesloten partners, portals, websites en Touroperators, van groot tot klein, zijn op ResortNet aangesloten en kunnen geautomatiseerd reserveren. Uiteraard wordt speciale aandacht gegeven op onze eigen portals zoals zoals de websites Bungalow.Net en Vakantieparken.nl voor onze Premium parken. Daarmee zijn wij in staat om onze locaties vooraan te zetten en veel meer aandacht te geven dan partijen die iedereen de focus en aandacht moeten geven.

Verhuur en Beheer

Naast het succesvol verhuren van uw vakantiepark, kunnen wij de hospitality ondernemer volledig ontzorgen door het gehele bedrijf aan te sturen, begeleiden en operationeel tot een gezond en structureel resultaat te komen. Door onze uitgebreide ervaring, professionals en alle facetten die wij inhouse kunnen toewijzen aan uw locatie, kunnen wij zorgeloos tot een uitstekend resultaat komen.

Read more

Operaties

Bedrijven zijn allemaal verschillend en uniek, terwijl hun behoeften variëren in termen van wat het beste zou werken voor hun zeer specifieke model. ResortNet heeft een divers assortiment...

Lees meer