Over ons

team
about-history

HISTORIE

Een nieuw bedrijf en toch een jarenlange ervaring. De oorsprong van ResortNet ligt in twee bedrijven (Bungalow.Net en Euroresorts Travel) met een lange historie in de recreatie branche. Door de overname van Euroresorts Travel door Bungalow.Net ontstaat een uniek pakket aan service en diensten.

doel

DOEL

Het creëren van een unieke beleving voor de gast en het realiseren van een optimaal rendement voor u als ondernemer.

missie

MISSIE

Kwaliteit wint altijd!
Een uitspraak die zich in het verleden maar ook in het heden heeft waargemaakt. Binnen ResortNet staan we volledig achter onze projecten waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit
Inspelen op de huidige woon-, werk- en recreatiebehoeften volgens de laatste
normen, trends en designs
internationaal
Over de grens liggen vele mogelijkheden en kansen. Met ResortNet wordt uw doelgroep vergroot en maakt uw gebruik van vakkennis uit meerdere landen.
INTERNATIONAAL
eigen-ict
Wij zijn niet afhankelijk van externe bedrijven, wij hebben ons eigen team van ICT professionals. Wij weten hoe je ICT en recreatie moet combineren om een maximaal resultaat te behalen.
EIGEN ICT
jarenlange-ervaring
De mensen achter ResortNet brengen tientallen jaren ervaring met zich mee. Ervaring die nu ingezet wordt om uiteindelijk uw bedrijf te laten renderen.
JARENLANGE ERVARING
bewezen-concept
Met succes toegepast bij diverse parken met zichtbaar resultaat. Hoge waardering van gasten en een gezonde opbrengst voor de ondernemer en/of eigenaar.
BEWEZEN CONCEPT