Unieke Identiteit

ResortNet is ideaal voor ondernemers van bedrijven met een sterke identiteit en imago, die graag ontzorgd willen worden door een team specialisten. De identiteit van uw bedrijf blijft behouden waardoor het herkenbaar blijft voor haar doelgroep.

Modulair Partnerschap

ResortNet gelooft in de vrijheid van de ondernemer. Het systeem dat door ons team is ontwikkeld biedt een reeks elementen, allemaal verbonden maar flexibel genoeg om andere specifieke componenten toe te voegen om de winstgevendheid en efficiëntie te maximaliseren.

Geoptimaliseerde Flexibiliteit

Dagelijks (zo veel mogelijk) kunnen arriveren en vertrekken is een speerpunt bij al onze parken. Deze service is vandaag de dag nog altijd niet standaard bij vakantieparken. Onze aanpak biedt uiteindelijk een betere beleving voor de gast en een hoger rendement.

Operationele Ondersteuning

ResortNet is een expert op het gebied van vakantieparken en hoe deze te beheren. Operators zijn constant op zoek naar de perfecte partner en de mogelijkheid om hen op veel verschillende niveaus te ondersteunen. Dit kan variëren van dagelijkse planning tot belangrijke aspecten als callcenter-ondersteuning, boeking- en beheersystemen en nog veel meer. Doel is om uw bedrijf met de juiste tools en professionele kennis naar een hoger plan te tillen en te helpen een leider in de markt te blijven en het volledige bedrijfspotentieel te bereiken.

Exclusiviteit En Bescherming

Transparante samenwerking en directe communicatie leiden tot de maximalisatie van positieve resultaten. Al onze klanten verdienen exclusieve aandacht, dus in alle gevallen wordt de beste aanpak zorgvuldig gepland. De klant krijgt de best mogelijke exclusieve service en bescherming, met maximale aandacht voor de door hem gewenste zorggebieden.

Yield Management

Yield management op basis van dynamische prijzen analyseert constant de boekingtrends van uw gasten. Het boekings systeem verandert automatisch kortingen en prijzen, rekening houdend met het hoog- en laagseizoen, verwachte bezetting en beschikbaarheidscontrole etc. Het systeem berekent zelfs uw waarschijnlijke bezettingsgraad (per dag/week/maand) en uw waarschijnlijke omzet aan het eind van het jaar. De software verzorgt ook het toewijzingsbeheer, allemaal met het doel u ook winstgevend op de kaart te zetten. Geen omkijken dus, maar wel vooruitkijken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak! 

Internationale Kansen

Kijk verder dan de nationale grenzen en verkrijg de juiste tools om het potentieel van de wereldmarkt te ontsluiten.
ResortNet heeft de mogelijkheid en professionele ondersteuning om de boodschap aan doelgroepen over de hele wereld over te brengen. Deze boodschap is eenvoudig en effectief: ‘Ik ben hier, bezoek ons en creëer herinneringen die een leven lang meegaan’. De taal en cultuur waarin deze boodschap gebracht wordt is voor elke doelgroep anders.

In Huis IT

Met een eigen IT-afdeling heeft ResortNet de vrijheid om groots te dromen zonder afhankelijk te zijn van externe bedrijven. Dit gegeven fungeert als een paraplu voor bestaande en potentiële partners, die ook zullen profiteren van ons IT-team. Onze techneuten zijn opgeleid om technologie en recreatie te combineren met maximaal succes en zichtbare resultaten.

Jarenlange Ervaring


Het ResortNet-team heeft jarenlange ervaring en brengt expertise en het vermogen om bepaalde trends te voorzien naar voren. Het is niet alleen belangrijk om geweldige ideeën en de effecten die deze kunnen hebben op de hele branche te herkennen en vast te stellen, maar de focus moet altijd gericht zijn op het uiteindelijke doel: verbetering van winstgevendheid en gasttevredenheid. De combinatie van de sterke punten en doelen van ResortNet zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd op de eerste plaats komt en snel beweegt wanneer zich kansen voordoen.

Een Bewezen Concept

Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Daarom werken wij langdurig samen op een aantal locaties waar onze uitgebreide rol goed tot uiting komt en wij continue aan verbetering kunnen werken. Er is een omvangrijk portfolio beschikbaar van vakantieparken met positieve resultaten.
Vakantiegangers die op deze locaties verblijven waarderen de door ResortNet beheerde parken altijd hoog, terwijl de exploitant / eigenaar elk seizoen een gezond rendement behaalt en nieuwe gasten ontvangt.