Internationale samenwerking met Bourgie Voyage


De Bungalow.Net Group is trots om samen te gaan werken met Bourgie Voyage als agentschap voor de Aziatische markt. Hun expertise stelt de groep in staat om deze belangrijke toeristische sector te ontsluiten voor Parc Maasresidence Thorn en andere parken.

 

General Manager Rita Samad en Marketing Manager & voormalig Miss Universe Singapore 2015, Lisa Marie White, staan aan het roer van Bourgie Voyage en zetten hun expertise in om partnerschappen met middelgrote tot grote Aziatische reisbureaus te creëren. Door een portfolio van op maat gemaakte arrangementen aan te bieden, kunnen ze de behoeften van elk type gast vaststellen en voorzien.

 

Met de internationaal bekende Designer Outlet Roermond om de hoek, bruisende metropolen als Keulen, Düsseldorf en Antwerpen in de achtertuin, plus tal van wellness & spa faciliteiten in de buurt, zal Parc Maasresidence Thorn het eerste park van de Bungalow.Net Group zijn dat zal profiteren van de samenwerking met Bourgie Voyage. Er worden speciale shopping-, cityhop- of wellnessarrangementen aangeboden, zodat de gast zelf zich geen zorgen hoeven te maken over het zoeken en boeken van accommodaties en activiteiten.

 

De Bungalow.Net Group is verheugd om samen te werken met Bourgie Voyage en het delen van de echte Bungalow.Net gastvrijheid met de wereld.