Vrijheid is niet vanzelfsprekend!


Reizen is vrijheid. Gaan en staan waar we naartoe toe willen is niet vanzelfsprekend. Meer dan 110.000 Nederlandse veteranen zijn of worden uitgezonden om onze vrijheid te bewaken. Als BungalowNet Group zijn we daar trots op. Op zaterdag 5 september 2020 organiseert de Stichting 'Help ze Thuiskomen' in samenwerking met de Rotterdam Charity Club de dag van de PTSS.

Met deze dag willen de organisatoren ten behoeve van de stichting geld inzamelen voor het financieren van een Virtual Reality Studio, een hulphond en veteranen-ontmoetingscentra. Hiermee kunnen (oud) mariniers en andere geüniformeerde (oud) beroepsbeoefenaren die in het dagelijks leven te maken hebben met (de gevolgen van) een posttraumatische stressstoornis (PTSS), worden ondersteund. Volg via de livestream uitzending het oproeien van sloepen, de ceremonie voorafgaand aan 1 minuut stilte, het panelgesprek en geniet van mooie muziek. Klik hier voor het programma.

BungalowNet Group ondersteunt dit prachtige initiatief en biedt naast funding ook een veilingstuk aan: u kunt bieden op een midweekverblijf op Landgoed Bergvliet in het huis van Joost Luiten.