Edina

Met meer dan 10 jaar ervaring in internationale bedrijven, een probleemoplossende houding, helpen bij het nemen van datagedreven beslissingen en het volgen van de laatste financiële trends, is ze altijd gefascineerd geweest door de steeds veranderende wereld van de economie.
Ze is ervan overtuigd dat cijfers de kern vormen van elke beslissing in bedrijven, een sterke aandacht voor details en een onderzoekend karakter behoren tot de belangrijkste kwaliteiten van een financiële teamleider die in elk bedrijf goede vruchten kan afwerpen.
Door analytisch, vooruitstrevend en creatief te zijn, beheert ze de cashflow, budgettering, prognoses en dagelijkse financiële processen van de organisatie.
Bij gebrek aan de typische financiële nee-zegger-mentaliteit staat ze altijd open voor innovatieve ideeën en op zoek naar nieuwe kansen die in het budget passen.
Ze richt zich op het bereiken en projecteren van een uitstekende financiële gezondheid voor het bedrijf en streeft naar korte termijn winst en groei op lange termijn.