Operaties

reserveringssysteem

RESERVERINGSSYSTEEM

ResortNet biedt een eigen reserveringssysteem voor al haar klanten welke volledig geschikt is voor alle flexibele toepassingen die hedendaags gewenst zijn door leisure ondernemers.

marketing-en-partnerships

MARKETING EN PARTNERSHIPS

ResortNet stelt diverse professionals beschikbaar voor optimale marketing en gebruikt het uitgebreide netwerk aan diverse partners om tot het maximale resultaat te komen.

loyalty-programma

ER LOYALTY PROGRAMMA

Onze gasten zijn onze ambassadeurs. Met het RN Loyalty programma wordt de binding met het merk versterkt, het contact met de gast intensiever en de kans op herhaal bezoek vergroot.

internationale-sales

INTERNATIONALE SALES

Benadering van gasten gaat verder dan landgrenzen, verhuur vindt plaats aan veel nationaliteiten. ResortNet is internationaal georiënteerd en spreekt vele talen. Van lokaal tot internationaal.

park-operation-support

PARK OPERATION SUPPORT

Rond de dagelijkse gang van zaken op een vakantiepark komt veel kijken. ResortNet heeft veel ervaring en kan hierin ondersteunen. Daarom een ideaal klankbord voor u als ondernemer.

training

TRAINING

De mensen die in contact staan met de gast zijn de visitekaartjes van het bedrijf. In het ResortNet trainingscentrum helpen wij uw mensen om dit zo goed mogelijk te kunnen doen.

design-en-supply

DESIGN EN SUPPLY

Herinrichting, verbouwing of noodzakelijk onderhoud, ResortNet parken kenmerken zich door een onderscheidend concept. Indien gewenst nemen we dit ter hand tot aan oplevering toe.